Vækst & Udvikling

Skab en stærk strategi

Har du behov for hjælp til formulering, vurdering og gennemførelse af strategier? Få rådgivning i forretningsstrategi, strategi inden for opkøb/ sammenlægning af virksomheder, frasalg af aktiviteter og kommerciel due diligence.

Stå stærkere med den rette strategi

Den rette strategi er afgørende for din virksomheds succes. Uafhængigt af, om det er på virksomheds, markeds-, kunde- eller produktniveau, er strategien grundlæggende for, at virksomheden når i mål på bedste vis.

Strategier skræddersyet dine behov

Strategisk indsigt, dybdegående analyse og omfattende virksomhedsekspertise kombineret med ASSET Revisions globale netværk af eksperter og ressourcer gør, at vi kan udvikle strategier, der tager udgangspunkt i lige netop jeres udfordring

Virksomheds- og forretningsområdestrategi

Få rådgivning på ledelsesniveau omkring udviklingen af din virksomhed – enten på gruppe eller business unit-niveau. Du får bl.a. sparring, så du er sikker på at træffe de rette beslutninger i forhold til ambitioner omkring markedstilstedeværelse, konkurrenter samt prioriteringen af dem.

Vækststrategi

Få identificeret og prioriteret vækstmulighederne i din virksomhed. En veltilrettelagt vækststrategi hjælper også til at drive væksten på internationale såvel som voksende markeder. Fokuserer din virksomhed på nye markeder, udvikler vi den rette market entry-strategi samt tilhørende implementeringsplaner.

Strategisk planlægning

Få råd og vejledning til at udvikle mål og ambitioner for din virksomhed. Strategisk planlægning hjælper dig samtidig til at genere og evaluere strategiske initiativer, formulere strategiplaner samt opfølgningsrutiner.

Strategien får dig sikkert i mål

På baggrund af din virksomheds behov sammensætter vi et team, der trækker på omfattende erfaring fra eksperter i Norden og resten af verden. Derfor får du en engageret samarbejdspartner, der har mange års erfaring med udvikling, planlægning og implementering af forretningsstrategier fra både konsulentbranchen og større virksomheder.

Kontakt os

Har du brug for sparring, eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst sammen med vores kunder, er du altid velkommen til at os.