Skat

Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet mere omfattende og uigennemskuelig for virksomheder. Samtidig betyder det mere for virksomhedens økonomi og omdømme. Hyppige ændringer i skattelovene sætter både danske og udenlandske virksomheder under et stort pres. Søger du efter en skatterådgiver, der kan føre dig sikkert gennem skatteregler og -rapporteringer, så læs videre her.

Skatterådgivning, der fokuserer på din bundlinje

ASSET Revisions skattespecialister tilbyder løsningsorienteret skatterådgivning, der tager udgangspunkt i dine skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen. Din faste kontaktperson og skatterådgiver trækker på specialister, i det omfang det er nødvendigt for at skabe en løsning, der understøtter dine forretningsmæssige mål.
Har du behov for løsninger på tværs af grænser, har ASSET et netværk med skattespecialister, der kan hjælpe dig med international skatterådgivning. Du får individuel service med en lokal ekspertise i et globalt netværk.
Kontakt ASSET Revision og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om hvordan vi bedst kan rådgive dig om skat.

Human Resource Services hjælper med skat og jura

Mange problemstillinger omkring skat og jura opstår i krydsfeltet mellem medarbejder og virksomhed. Vi kan hjælpe jer videre, hvis I har spørgsmål til arbejde på tværs af landegrænser, aflønning, selvangivelse og meget mere.