Revision

Revisionsfirma med stor ekspertise og troværdighed

Mange privatpersoner, virksomheder og selskaber har valgt os fordi vi er nærværende, samtidig med at vi trækker på et omfattende netværk af erfaring. Uanset om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller et stort selskab, så yder vores revisorer optimal service.
Vi vedligeholder og udvikler løbende den viden og know-how, som du nyder godt af. Vores arbejdsmetoder og værktøjer er gennemarbejdede, altid ajourførte i forhold til lovgivningskrav og bruges dagligt på tusindvis af revisioner, lokalt og globalt.
Netop erfaringerne gør, at du hos os finder en række ekspertiseområder inden for revision, der tilfører din virksomhed værdi. Men det vigtigste er nok, at vi kan tilføre din årsrapport den troværdighed, som vores påtegninger og erklæringer indebærer.

En kontaktperson og et helt team af eksperter i ryggen

Ingen sager eller klienter er ens. Derfor er vores ydelser skræddersyet til den enkelte klient. Når du vælger ASSET som revisionsfirma, tilknytter vi de medarbejdere med den nødvendige erfaring, med branchekendskab og indsigt i netop de forhold, der kendetegner din virksomheds situation. Vi har altid lige netop den revisor, der forstår din virksomheds behov og udfordringer.
Du får en primær kontaktperson, som er den, der har overblikket og bevarer den dybe indsigt hele vejen igennem revisionen og gennemgangen af din årsrapport. Er der behov for at tilknytte eksperter inden for nogle af vores specialer, hjælper din kontaktpersonen med at finde den rette. Både lokalt og internationalt. Det gør revisionen effektiv – og giver dig den nødvendige professionelle sparring.

One point of contact

Ved at vælge et revisionsfirma som ASSET Revision, får I en lettere kommunikation. Er I en virksomhed med flere afdelinger, datterselskaber eller ledelsesansvarlige, får I én kontaktperson hos ASSET Revision – som sørger for at kommunikere jeres behov og ønsker ud til de aktuelle rådgivere hos ASSET Revision. Alt udføres med ekspertise, så vi sikrer, at ledelsens fokus når helt ud i de fjerneste datterselskaber. Og fordi alt rapporteres gennem én kontaktperson, får du en samlet tilbagemelding fra en person, der taler dit sprog – og kender dine bevæggrunde.