Socialt samvær

Vores arbejdsmiljø er præget af drive, humor og diversitet. Vi er ambitiøse og vil være blandt de bedste, men samtidig dyrker vi det uhøjtidelige og gør en dyd ud af vores forskellighed. Vi er vant til forandring og derfor er vores omgangsform direkte og ligetil.

Vi tror på, at det sociale element på arbejdspladsen er vigtigt. Det er nu engang sjovere at gå på arbejde, når man kender sine kolleger fra andre sider og har haft nogle gode oplevelser sammen med dem. De kontakter, der skabes uformelt gennem sociale netværk, kan også være med til at styrke ens tilknytning til arbejdspladsen, gøre det daglige arbejdsliv lettere, og styrke sammenholdet.

Vi har mange medarbejderaktiviteter, som er kendetegnet ved en stor tilslutning og et højt engagement. Vi arrangerer og deltager jævnligt indendørs og udendørs fodbold, håndbold, løb i ind- og udland, paintball, biografbesøg, koncertbesøg, bowling, rappelling, vin-, øl- og chokoladesmagning, go-kart, kunstudstilling, teater, stand-up osv.

Vi har også ture til udlandet med både fagligt og socialt formål til blandt andet Berlin, London, Rom og Madrid.
Endelig vil vi også fremhæve vores fredagsevents, samt vores årlige sommerfest og julefrokost hvor alle medarbejdere samles til fest.