Revisorelev

Vil du være en af Danmarks dygtigste revisorer med indsigt, forståelse og faglighed?

Bliv revisorelev i ASSET Revision hvor vi har fokus på både kompetencer og menneskelige værdier. Vores mål er at være et af landets bedste revisionshuse for kunder og medarbejdere. Vi er til at tale med, vi er forstår virkeligheden bag tallene og lytter til de virksomheder, vi arbejder for.
Som revisorelev i ASSET Revision er du med til at gøre en forskel for vores kunder, og vi giver dig mulighed for at realisere dit potentiale gennem mentor vejledning, uddannelse og samarbejde med dygtige revisorer.

Du får ansvar i takt med udvikling af dine praktiske færdigheder og personlige udvikling. Hos ASSET Revision vil du opleve et stærkt socialt sammenhold, der gør det sjovt og inspirerende at lære nyt. Lyder det som noget for dig – at have en karriere, at nå til tops?

Din profil

Du har afsluttet én af følgende uddannelser:

  • HHX-uddannelse
  •  STX eller HTX-uddannelse suppleret med HHX fagpakke

Du tænker tværfagligt og har talforståelse ud over gennemsnittet, hvilket afspejler sig i dine karakterer i fagene matematik, dansk og virksomhedsøkonomi. Endvidere har du gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Som revisorelev hos ASSET Revision for vi at Du brænder for at lære nyt og bruge din ny viden, så den skaber værdi for kunder og kolleger. Du tager ansvar, er engageret og ambitiøs for at opnå de bedste resultater, når du løser opgaver for kunder eller under din uddannelse. Du har selvtillid og en præsentabel fremtoning.
Du er udadvendt, imødekommende og har en positiv indstilling. Du er god til at skabe gode relationer til kolleger og kunder. Du engagerer dig i arbejdsopgaverne og finder værdi i at være hjælpsom. Samtidig er du fleksibel i din indstilling og gør gerne brug af humor.

Ansøgning

Sendes til vores adresse eller på mail asset@zrev.dk kun i perioden 1. februar – 31. marts, samtaler afholdes frem til 15. april. Ansættelse som elev sker pr. 1. september.
Vi behandler ikke elevansøgninger udenfor perioden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, sammen med dit CV samt seneste karakterblad/eksamensbevis.