Organisation

Dygtige medarbejdere

Hos ASSET Revision har vi en vision om at være det revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark, der skaber mest værdi for vores kunder. Dette kan kun indfries gennem tiltrækning og fastholdelse af de bedst kvalificerede medarbejdere. Derfor er talent agendaen et højt prioriteret område. Vi har en talentstrategi som bygger på, at udvikling sker i hverdagen. Fokus er på at udvikle vores medarbejderes fulde potentiale, viden og erfaring.

Kendetegnende for vores måde at arbejde på er det integrerende samarbejde mellem forskellige specialistgrupper, der uanset geografisk placering og organisatorisk tilhørsforhold fokuserer på
hurtigst og bedst muligt at løse den givne opgave. Det er på den måde, vi skaber mest mulig værdi for vores kunder. Det er på den måde, vi kan gøre en forskel for din virksomhed.

Organisation

ASSET Statsautoriseret Revisorer er et københavnsk baseret revisionshus. Vi er pt. 10 ansatte på kontoret i Brøndby, som primært betjener selskaber og virksomheder i Storkøbenhavn. Vi betjener også klienter i Jylland og Fyn. I tilknyttet netværk med revisionsvirksomheder i andre byer dækker vi hele landet, fordelt på 7 kontorer.